Hvad er ledelse i et spirituelt perspektiv.

Ledelse i et spirituelt perspektiv. SeoCom

Hvad er ledelse i et spirituelt perspektiv, tænker du måske?

Hæng på og få et indblik i en megatendens indenfor erhvervslivet. Hvordan har du det, når du hører ordet spirituel i sammenhæng med ledelse?

Er du hurtig til at afvise eller tænker du, måske er det noget, jeg kan bruge?

Uanset din holdning er der en tendens til, at ledelse i et spirituelt perspektiv er kommet for at blive en stund.

Flere ledere og indflydelsesfulde mennesker integrerer i dag meditation og spiritualitet i deres tilgang til ledelse og deres eget liv.

Spiritualitet i virksomheder

Den mest prominente danske fortaler for spiritualitet og ledelse er vel nok professor emeritus Steen Hildebrandt, Aarhus Universitet.

Hvis du sidder med en følelse af, at spiritualitet er lidt for luftigt for dig, så se, hvordan Steen Hildebrandt i videoen ”Fremtidens ledelse” fra 2016 gør spiritualitet nærværende og relevant for virksomheder:

 The Good Guys Company

Er du mere til bøger udgav Steen Hildebrandt sammen med Hummels direktør Christian Stadil i 2015 bogen ”Company Karma”.

I en række samtaler under en fælles rejse til Japan argumenterer de for, hvorfor det er vigtigt, at erhvervslivet tager karmabegrebet til sig og begynder at tænke mere helhedsorienteret.

I Danmarks største IT-konsulentvirksomhed, 7N, sætter partner Jeppe Hedaa helhedsorientering på formlen Good Guys Company.

Good Guys Company er 7N design til at tiltrække og fastholde de dygtigste IT-konsulenter i verdenen.

Jagten på Peak Performere

7N sætter en ære i at være et Good Guys Company. Hvorfor kan du høre Jeppe Hedaa fortælle om i videoen: ”Overraskende stor forskel på ansattes ydeevne”:

Mentor for de succesrige

I de seneste 10-20 år er der skrevet og sagt meget om ledelse og spiritualitet, du kan dykke ned i. Vil du gerne opleve og mærke på din krop, hvad spiritualitet er for dig, så opsøg en sand mester.

Det gør flere succesrige ledere og kendte allerede i dag.  Hvorfor synes CEO’er i store internationale virksomheder, at de har brug for spirituel vejledning og meditation?

Hvorfor opsøger kendte personer som Oprah Winfrey og Tony Robbins den spirituelle mentor og underviser Ananda Giri fra One World Academy i Sydindien?

Nok af samme grund som Christian Stadil og Steen Hildebrand er optaget af karma, der ligger den vestlige tankegang fjernt.

De søger nogen og noget, der kan hjælpe dem med at udnytte deres egen og virksomhedens fulde potentiale.

Dit fulde potentiale

Hvad vil det sige at udnytte sit fulde potentiale?

Super coach Pernille W. Lauritsen, Mindjuice Academy, har et godt bud, som du kan høre i videoen ”Hvad er Max Performance”:

Den rette hylde

Spiritualitet handler for mange om at udnytte sit fulde potentiale på arbejde og i fritiden.

Ifølge Pernille W. Lauritsen er der for lidt fokus på værdien af, at både ledere og medarbejdere udnytter deres fulde potentiale.

Jeppe Hedaa sætter det på spidsen:

”De dygtigste er mennesker på deres rette hylde”

Er du på den rette hylde i dit liv og har du de rette medarbejdere til de rette opgaver?

Hvad er ledelse i et spirituelt perspektiv

Ledelse i et spirituelt perspektiv handler meget om at identificere de rette medarbejdere, der yder 10,20,30, 40 eller 50 % mere end Average Joe, til de rette opgaver.

Udover at identificere de rette medarbejdere handler ledelse i et spirituelt perspektiv om at tilbyde højt kvalificerede mennesker med høj ydeevne en virksomhedskultur, der appellerer til dem.

Det stiller krav til ledelsen om målrettet fokus på individer og deres trivsel især i vidensorganisationer, hvor væksten bæres af IQ-medarbejdere, der yde maksimalt, når de arbejder med det, de brænder for.

Vi begrænser vores evner

Mange mennesker lever i travlhed og frygt, der begrænser deres ydeevne og evnen til at opleve naturen, børn, ægtefælle og andre mennesker.

En hverdag i konstant travlhed og frygt slider på overskuddet. Lav energi gør det vanskeligere at få succes og nå de mål, vi sætter os, uanset om det er personlige mål eller mål for virksomheden.

Det er nemt at forstå, at det vil være super at leve et liv, hvor du udnytter dit fulde potentiale, yder det maksimale og har overskud. Er det muligt?

Svaret på spørgsmålet må, som så meget i livet, kommer an på en prøve.

Tre bud på ledelse i et spirituelt perspektiv

Her får du tre bud på højt kvalificerede mennesker, der har stor succes med at hjælpe mennesker med at udnytte deres fulde potentiale.

Pernille W. Lauritsen har stor erfaring med at hjælpe ledere, sportsfolk og andre med at udnytte deres fulde potentiale.

På en anden scene finder du Tony Robbins, der er verdens mest succesfulde coach med over 40 års erfaring med ledelse i et spirituelt perspektiv.

Vil du gå et skridt dybere, kan du overveje Ananda Giri, der er mentor og spirituel vejleder for verdens nr. 1 coach Tony Robbins, Oprah Winfrey og flere ledere af internationale virksomheder.

En weekend med Ananda Giri

Du kan møde Ananda Giri en hel weekend i Idrættens Hus i Brøndby i slutningen af denne september 2017.

En weekend med Ananda Giri siger mere om ledelse i et spirituelt perspektiv end tusinde ord og videoer.

Er du interesseret i at udforske, hvad ledelse i et spirituelt perspektiv er, så er nu, du skal sikre dig en plads  Being Limitless med Ananda Giri.

Tak fordi du tog dig tid til at læse denne artikel!

Fandt du artiklen nyttig for dig?

Hvad hæfter du dig især ved?

Din mening er vigtig for os, så sæt ord på dine tanker og del med os.

Se også: Tendensen går mod outsourcing.

Tak til Lederne og Speakers Club for lån af videoer.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Underet ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Jeg vil gerne høre dine tanker. Send mig din kommentar.x
()
x

Kontakt

Tel: +45 20 71 97 17
E-mail: [email protected]

Sociale medier

Skriv en besked